De ce sa apelezi la serviciile noastre

Valorile care recomandă Covorescu
  • Calitate - Servicii de calitate

  • Punctualitate – Respectăm termenele stabilite

  • Respect – Respectul față de client este prioritar pentru noi

  • Grijă față de mediu - Prin folosirea detergenților și substanțelor ecologice

  • Onestitate - Respectăm cu strictețe procesul de curățare

Awesome Image
Awesome Image
pasiunea noastră pentru lucrurile bine făcute

Totul a inceput din nevoia de a spala covoarele personale, astfel am aflat ca serviciile profesionale si de calitate pentru spalat covoare sunt destul de greu de gasit. Astfel ca am pornit de la acesta idee si am dezvoltat Covorescu, un brand care se bazeaza pe 5 valori simple care sa îi multumeasca clientii nostrii: Calitate, Punctualitate, Respect, Onestitate si Grija fata de mediu.


De ce Covorescu? Ne-am gandit la un nume care sa reprezinte cat mai bine valorile noastre, astfel ne-am imaginat un domn serios si prezentabil care sa isi trateze clientii cu respect si cu zambetul pe buze, asa cum este reprezentat domnul Covorescu si in logo-ul nstru.

Ne-am propus sa oferim servicii de calitate oferind ridicare si livrare gratuita tuturor clientilor nostrii din Municipiul Ramnicu Valcea si folosind utilaje profesionale pentru curatat covoare impreuna cu detergenti prietenosi cu mediul. Astfel covoarele dumneavoastra vor trece printr-un intreg proces de curatare (desprafuire, splatare, stoarcere, uscare, aspirare si parfumare) inainte de a fi livrate inapoi la dumnavoastra.


Ne dorim ca toti clienii nostrii sa fie multimiti de calitatea serviciilor astfel incat sa revina cu drag de fiecare data atunci cand covoarele necesita curatare sau doar o remprospatare si un miros placut, iar pentru asta Spalatoria Covorescu va sta la dispozitie.